TDT Feltet

Det er med stor ære og fornøjelse at vi allerede nu kan præsentere truppen til TisserDilleTouren – TDT. Som de fleste vil kunne se, er der ikke foretaget de store ændringer i forhold til sidste år. Derfor – endnu engang et topprofessionelt og uhyre stærkt felt:

Henrik
Henrik er truppens alderspræsident og derfor egentlig ganske stille og rolig. Henrik kan dog stadig overraske, som da han en dag meddelte, at det ellers planlagte bryllup var aflyst og at han i stedet var blevet far! En naturlig følge af dette, er en rummelig, benzinøkonomisk stationcar med alt tænkeligt sikkerhedsudstyr. Egen ligusterhæk og lang indkørsel er det også blevet til.
I det daglige administrerer han København Kommunes hække og stier med et så imponerende resultat, at også Sussi fil øjnene op for Henriks mange kvaliteter.
Henrik har været fuld tit, ganske tit. Det er meget nemt at se hvornår Henrik har fået for meget. Så sidder han på en tom ølkasse med røde kinder og råber.

Mads
Mads er en af vor egne – opvokset ganske nær rødderne til hele Tisvildeaffæren – Albertslund Amts Gymnasium. Blev i en sen alder jurist med speciale i at redde mennesker. Efter en del år i Røde Kors er han idag fagforeningsmand, når han ikke lige charmer unge jura-studiner i forvaltningsret.
Efter at have bakset med et håndværkertilbud på Vesterbro, har han nu indset det, alle vi andre altid har vidst: Mads er ikke er gørdetselv mand og har derfor slået sig ned på Island Brygge i en nybygget lejebolig med sin hustru Mie og børn.
Mads har en bred musiksmag og nærværende skribent nyder i særdeleshed at dele en øl med Mads, mens den meget undervurderede maxi-cd med Klaus und Klaus (tysk tyroler-inspireret syng-med-musik) tordner i baggrunden.

Jonas
Jonas har fra starten været vores omvandrende facitliste – indenfor interessante områder som integralregning og reversible processer. Dette har vi alle nydt godt af, hvorfor Jonas er selvskreven medlem i vores stolte trup.
Jonas har alle dage været en charmerende mandsling, der dog undervejs i livet har dyrket sine mere voksne og maskuline sider i det danske forsvar for sidenhen at ende foran en computerskærm. Han er, selv om det måske ikke ses ved første eller andet øjekast, sportsligt anlagt og går ikke af vejen for en gang spinning med Nicoladen.
Truppen sætter også stor pris på Jonas´bedre halvdel Alice, som mestrer brunchen som få.

Nicolai
Nicolai kendetegnes ved sin højde, og er således feltets største personlighed. Efter en del skandaler forlod han Rasmus Trads og PFA for at hellige sig erhvervet som computernørd. IT-branchen fik han dog hurtigt kørt i sænk. Nicoladen er derfor igen tilbage i forsikringsverdenen og følgelig er det kun et spørgsmål om tid før en ny PFA-sag bliver offentligt kendt.
Der er meget få der drikker Half-and-half, og endnu færrere, der drikker det med nydelse. Nicoladen tilhører af uforklarlige grunde begge kategorier. Dette tiltrods for at drikken åbentlyst er hæmmende for hans hjernevirksomhed.
Efter et kort ophold på Frederiksberg og et endnu kortere ophold i et parcelhus i Fredensborg, er Nicoladen fast plantet på Amager.

Jakob
Jarledrengen er kort fortalt en gæv jyde der har fundet ind til det indre i os alle. Med sit dejlige glade – og efterhånden engelske – humør(?!?) har han formået altid at skabe glæde omkring sin person, og får dem han omgås til at lide afsavn når han er væk, og kæmpemæssig glæde når han vender retur!!!
I TisserDille forventes det endnu en gang, at Jarledrengen overtager roret med en af sine berømte løbe-nøgen-rundt-om-huset-ture og er foregangsmand for nøgenbadningen, hvor man ikke er i tvivl om, at vi nedstammer fra vikingerne, både mht. til behåring og mærkelige grynt som er en slags erkendelse af, at man er sgu hvad flaskehalsen peger på!!
I 2011 kunne vi fejre, at Jacob og Susanne endelig kom hjem til Danmark efter en del år i engelsk skattely.

Kasper
Kasper er kendt som feltets rejsekonge og har vidtrækkende tanker om, hvordan dette en dag vil gøre ham til millionær. Kasper filmer enormt med ethvert tænkelig hunkønsvæsen ved at ignorere hende brutalt – hvilket tilsyneladende er en ganske effektiv strategi. Kasper er derfor kvindernes mand. Helle har dog lagt en dæmper på disse ungdomsudskejelser.
Som mange andre i selskabet har Kasper også en lang militærkarierre bag sig. Kasper har i mere end 10 år forsøgt at overbevise militære læger, psykologer – ja selv kantinedamer – om, at hård hud under fødderne er hæmmende for ens udfoldelser i “dronningens klæder”. Vi kunne dog tilbage i 1999 fejre, at Kasper endelig gik fri og at han i 2004 efter 11 års studier på Handelshøjskolen blev færdig – snork!

Søren
Søren er den yngste i truppen, men tag endelig ikke fejl af hans unge alder. Manden har allerede udforsket det voksne liv i form af det hellige ægteskab og løjet over for Vor Herre i en sådan grad, at selv de mest hærdede børster blandt Tisvilde-Brødrene fremstår som de rene dydsmønstre.
Efter et par deltidsstudier (Jura og HD), kom Søren i lære som selskabstømmer (nogle kalder dette for advokatgerningen).
Søren residerer i et efterhånden beboeligt rækkehus på Frederiksberg under skarp overvågning af Maya.
Tisvilde-Brødrene ser frem til gensynet med Sørens blege og behårede … (forkortet af redaktionen)